fbpx

Wie zijn wij

Juka.be VOF werd opgericht door Karel Vanheste en Jurgen Desaever in 2016. Karel en Jurgen zijn grafisch geschoold en waren voor 2015 actief in de grafische sector met focus op grafisch ontwerp, drukwerk en webdesign. Na verloop van tijd begon het duo ook e-commerce aan te bieden, op specifieke vraag van klanten. Na een aantal systemen te hebben gebruikt, kwamen ze uiteindelijk in contact met Lightspeed.

Karel heeft ervaring opgedaan bij Barco, Carrefour, McDonalds en Esko voordat hij fulltime zelfstandig werd met Scoop Creatieve Communicatie en Juka.be.

Jurgen heeft ervaring als Art Director voordat hij zelfstandig startte met Moof Grafisch Ontwerp. Naast zaakvoerder van Moof Grafisch Ontwerp is hij ook medezaakvoerder van Juka.be.

NIEUW 2022 - Juka.be vof wordt Juka.Retail bv

In 2022 werd Juka.be VOF omgevormd tot Juka.Retail BV en verliet Jurgen Desaever het bedrijf. Eline Seynaeve werd aangesteld als medebestuurster.

Eline Seynaeve

“Ik ben geboren en getogen in Eernegem. Daar woon ik samen met mijn man en 2 kleine kinderen Olivia & Jack. Bij Juka sta ik in voor de verkoop, training en opvolging.
Ben je eigenaar van een babyspeciaalzaak? Dan help ik jou ook verder op geboortelijst.be, onze tool voor het aanleggen van geboortelijsten.”

Karel Vanheste

“Hallo, ik ben Karel. Ik woon met mijn gezin in Oostkamp. Als oprichter van Juka hou ik mij bezig met het dagelijkse bestuur. Ook complexe vragen zijn bij mij in goede handen. Met mijn technische kennis zoek ik graag naar de geschikte oplossingen voor onze klanten.”

Ons Team

Karel Vanheste

Eigenaar en Bestuurder


karel@juka.be – Tel 050 960 701

Eline Seynaeve

Eigenaar en Bestuurder


eline@juka.be  - +32 (0)50 960 706

Patrick Van Damme

Installatie & Integratie


Regio Brussel en Wallonië

Frank Mertens

Installatie & Integratie - Consulting & Advies


Regio Oost-Vlaanderen - Antwerpen - Limburg

GEZOCHT

Trainer e-commerce


Regio Vlaanderen

GEZOCHT

Installatie & Integratie


Regio West- en Oost-Vlaanderen

GEZOCHT

Creatieve Social Media Marketeer


Kantoor Zedelgem

Waar geloven wij in?

Onze kern

Eénmans - tot medium non-food kleinhandelaars op een persoonlijke klantgerichte manier meer controle en overzicht geven over verkoop, rapportering, boekhouding door het digitaliseren van hun winkeladministratie via het koppelen van verschillende componenten (POS, eCOM, boekhouding, afsprakenbeheer, loyalty, etc.).
Wij leveren en installeren software en hardware: POS, Boekhouding, loyalty, afsprakenbeheer, ecommerce, etc.
Wij bieden training aan bij ons en ter plaatse over POS, Boekhouding, loyalty, afsprakenbeheer, ecommerce, etc.
 

Vaststelling

De kleinhandelaar baat de winkel uit op gevoel en beheert de zaak manueel.
 

Onze Visie

Automatisering en digitalisering zorgen voor vereenvoudiging en realisatie van de winkeluitbating binnen kleinhandel om effectief en efficiënt te beheren.
 

Onze Missie

Wij zien het als onze roeping om zelfstandige winkeliers persoonlijk de nodige digitale hulpmiddelen (tools) aan te reiken, bij te scholen en te begeleiden om hun zaak eenvoudig en efficiënt te beheren, te besturen en te optimaliseren, m.a.w. volledige controle over de huidige werking en groei in de toekomst. Wij doen dit met verschillende digitale tools: POS-materiaal, e-commerce, boekhouding, voorraadbeheer, afsprakenbeheer, etc.