fbpx

Wie zijn wij

Juka.be werd opgericht door Karel Vanheste en Jurgen Desaever in 2015. Karel en Jurgen zijn grafisch geschoold en waren voor 2015 actief in de grafische sector met focus op grafisch ontwerp, drukwerk en webdesign. Na verloop van tijd begon het duo ook e-commerce aan te bieden, op specifieke vraag van klanten. Na een aantal systemen te hebben gebruikt, kwamen ze uiteindelijk in contact met Lightspeed.

Karel heeft ervaring opgedaan bij Barco, Carrefour, McDonalds en Esko voordat hij fulltime zelfstandig werd met Scoop Creatieve Communicatie en Juka.be.

Jurgen heeft ervaring als Art Director voordat hij zelfstandig startte met Moof Grafisch Ontwerp. Naast zaakvoerder van Moof Grafisch Ontwerp is hij ook medezaakvoerder van Juka.be

Intussen hebben Karel en Jurgen ook een team van vier mensen achter zich staan die meewerken aan het succesverhaal van Juka.be en zijn klanten.

Ons Team

Karel Vanheste

Eigenaar en Zaakvoerder


Karel is geboren in de jaren '70 van de vorige eeuw en opgevoed met de muziek van o.a. The Beatles, Dire Straits en ABBA. De interesse voor muziek is steeds gebleven. Intussen maakt hij deel uit van een gezin met 2 tieners en houdt hij zich in z'n vrije tijd vooral bezig met voetbal kijken van z'n zoon, paardrijden met de dochter, een lekker glas wijn drinken en reizen met de echtgenote.

Jurgen Desaever

Mede-eigenaar


Jurgen is de creatieve duizendpoot van het duo. Hij woont met z'n gezin bijna op de 'schreve' in het zuiden van onze kustprovincie. Door zijn voorliefde voor oldtimers en vintage objecten zie je hem regelmatig door het landschap zoeven op een vintage brommer of in een Amerikaanse fifties ​bolide.

Patrick Van Damme

Installatie & Integratie


Regio Brussel en Wallonië

Frank Mertens

Installatie & Integratie - Consulting & Advies


Regio Antwerpen & Limburg

GEZOCHT

Verkoop


Regio Vlaanderen

GEZOCHT

Trainer e-commerce


Regio Vlaanderen

GEZOCHT

Installatie & Integratie


Regio West- en Oost-Vlaanderen

GEZOCHT

Administratieve duizendpoot


Kantoor Roeselare

Waar geloven wij in?

Onze kern

Eénmans - tot medium non-food kleinhandelaars op een persoonlijke klantgerichte manier meer controle en overzicht geven over verkoop, rapportering, boekhouding door het digitaliseren van hun winkeladministratie via het koppelen van verschillende componenten (POS, eCOM, boekhouding, afsprakenbeheer, loyalty, etc.).
Wij leveren en installeren software en hardware: POS, Boekhouding, loyalty, afsprakenbeheer, ecommerce, etc.
Wij bieden training aan bij ons en ter plaatse over POS, Boekhouding, loyalty, afsprakenbeheer, ecommerce, etc.
 

Vaststelling

De kleinhandelaar baat de winkel uit op gevoel en beheert de zaak manueel.
 

Onze Visie

Automatisering en digitalisering zorgen voor vereenvoudiging en realisatie van de winkeluitbating binnen kleinhandel om effectief en efficiënt te beheren.
 

Onze Missie

Wij zien het als onze roeping om zelfstandige winkeliers persoonlijk de nodige digitale hulpmiddelen (tools) aan te reiken, bij te scholen en te begeleiden om hun zaak eenvoudig en efficiënt te beheren, te besturen en te optimaliseren, m.a.w. volledige controle over de huidige werking en groei in de toekomst. Wij doen dit met verschillende digitale tools: POS-materiaal, e-commerce, boekhouding, voorraadbeheer, afsprakenbeheer, etc.