fbpx

Picobello Ruitersport - Jabbeke - Lieve Dereu

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Pico Bello Ruitersport in Jabbeke is een referentie voor al jouw ruiter- en paardenbenodigdheden. Lieve maakt voor elke klant tijd om samen het ideale item en pasvorm te vinden. Picobello is gespecialiseerd in De Niro Boots ruiterlaarzen. Lieve helpt je om de juiste maat te kiezen en helpt je met het selecteren van alle mogelijke opties om je laarzen te personaliseren.

Wij installeerden de kassasoftware en de toestellen en verzorgden de nodige training en opvolging. Met een modern kassasysteem waar ook een webshop aan gekoppeld werd, beheert Lieve heel overzichtelijk de voorraad van haar winkel, kan ze snel en klantvriendelijk verkopen registreren aan de kassa en volgt ze haar klanten en bestellingen op die via de webshop geplaatst worden. Onlangs deden wij een volledige re-design van de webshop.

Met de iPad en draadloze barcodescanner bestuurt Lieve haar winkel op een gebruiksvriendelijke en efficiënte manier zodat ze veel tijd en geld spaart om te besteden aan haar klanten en het zoeken naar die trendy collecties en leuke items voor paard en ruiter.

Wil je zelf ook graag tijd en geld sparen in je winkel?