fbpx

Kidsloft - Turnhout - Gisela Priems

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Kidsloft is niet alleen de allerleukste babywinkel van de streek, maar zoveel meer...

Bij babywinkel Kidsloft is het altijd feest, zoveel is wel zeker. Kerst, sinterklaas, vip shoppen @Kidsloft, dag van de klant, ladiesnight, moederdag & vaderdag, en natuurlijk onze eigen verjaardag niet te vergeten! Bij deze babywinkel bouwen ze graag een feestje, en daarbij worden jullie flink in de watten gelegd.

Wij installeerden en trainden de kassasoftware en de toestellen gekoppeld aan een geboortelijst systeem en een webwinkel. Met een modern kassasysteem beheert Gisela heel overzichtelijk de voorraad van haar winkel, kan ze snel en klantvriendelijk verkopen registreren aan de kassa en volgt ze de verkopen via hun webshop en via de online geboortelijsten.

Met de kassa op Apple PC en de barcodescanner besturen Gisela en haar team de winkel op een gebruiksvriendelijke en efficiënte manier zodat ze veel tijd en geld spaart om te besteden aan hun klanten en het zoeken naar die trendy collecties waar haar klanten zo gek op zijn.

Door het kassasysteem te koppelen aan de webshop en aan geboortelijst.be creëren we een super omnichannel systeem dat continu gegevens over voorraden, verkopen en klanten up to date heeft.

Wil je zelf ook graag tijd en geld sparen in je winkel?