fbpx

Care Personal Beauty - Antwerpen, Gent, Harelbeke

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Care Personal Beauty is een totaalconcept dat steeds vertrekt vanuit jouw persoonlijke noden en wensen. We starten steeds vanuit een precieze diagnose van de huid met ons vooruitstrevend huidanalysetoestel. Daaruit volgt jouw persoonlijk verzorgingsprogramma met professionele verzorgingen in het salon en doeltreffende producten voor thuis.

CPB heeft momenteel 2 flagship stores in Antwerpen en Wetteren en een eerste franchise schoonheidsinstituut in Harelbeke

Wij leverden voor elke locatie de kassasoftware en de toestellen gekoppeld aan  een afsprakensysteem. Met een modern kassasysteem beheert Care Personal Beauty heel overzichtelijk de voorraad van schoonheidsproducten, kunnen ze snel en klantvriendelijk de verkoop van producten en behandelingen registreren aan de kassa en volgen ze hun klanten op. Het voordeel van het afsprakensysteem te koppelen aan het kassasysteem is dat een afgewerkte behandeling in de kalender super eenvoudig omgezet wordt naar een verkoop van de behandeling in de kassa.

Met een laptop en barcodescanner besturen ze  de winkels op een gebruiksvriendelijke en efficiënte manier zodat ze veel tijd en geld sparen om te besteden aan de verzorging van hun klanten.

Wil je zelf ook graag tijd en geld sparen in je winkel?